За нас

Tosho Stoyanov Founder and Managing Director in EUC

Тошо Стоянов

Основател и Управляващ Директор

Тошо Стоянов е основател и Управляващ Директор на EUC. Тошо е главен изпълнителен ръководител с повече от 25 години опит в банковия и финансов сектор. Със стабилен опит в управлението на промяната, оптимизацията и постоянното достигане на увеличаващи се търговски цели. Доказана способност да създава, интегрира, трансформира и увеличава операциите на корпоративното и частното банкиране. Преди да създаде EUC Тошо е работил за ABN- AMRO Bank, Raiffaisenbank, Societe Generale Expresbank. Той е Магистър по Финанси и Ph.D. по физика, и положително комбинира практическото банково познание със съвременните академични концепции за управление повече от 20 години, като университетски лектор в Пловдивския Университет. Тошо притежава Сертификат за асоцииран треньор от Академията за трансформация на треньори в Дубай.


Tosho Mihaylov Corporate clients in EUC

Тошо Михайлов

Oтдел Корпоративни клиенти

Тошо Михайлов ръководи отдел Корпоративни клиенти, фокусиран върху оптимизации, реорганизация и преструктуриране, както и цялостно управление на процесите в различни индустриални сектори. Магистър по Счетоводство и контрол, Тошо е работил в Societe Generalе Expressbank от 2001. През неговата кариера, той е промотиран до ръководната позиция на Регионален мениджър Корпоративни клиенти в Societe Generalе Expressbank, група Пловдив, покриваща 5 области в България. Има повече от 10 годишен мениджърски опит, консултирайки големи корпоративни клиенти, както български така и международни, в областта на инвестиционни и бизнес проекти. Сертифициран инвестиционен консултант- КФН, България.


Zlatina Dunkova   Private banking consulting and finance

Златина Дункова  

Oтдел Частно банкиране и консултиране на финансова дейност

Златина Дункова ръководи отдел за Частно Банкиране и консултиране на финансова дейност. Тя е с десет годишен опит в банковите услуги и управлението на екипи. Магистър по финансов мениджмънт и по-голямата част от кариерата си е в Societe Generale Expressbank. Като частен банкер, сертифициран да търгува както с инвестиционни, така и със специфични структурирани продукти, тя участва активно в координирането, внедряването, и развитието на бизнеса и операциите с финансови продукти. Притежава международни сертификати PRINCE2® за управление на проекти и PMP® сертификат от курс за ръководене на проекти.